Ostoros Pincészet termékek
KÉT LÁBBAL A FÖLDÖN - Ostoros Pincészet
Családi Pincészet, szőlőik Eger dűlőin teremnek. Kiváló szakemberekkel dolgoznak és folyamatosan fejlesztik magukat, hogy évjárattól függetlenül mindig ugyanazt a minőséget tudják a palackba tölteni.
A borkészítés a család múltja, jelene és jövője; körbe veszi őket, a mindennapjaik része. Szeretik a munkát, a haladást és az alkotás örömét. A munkában maximalisták, de az életben a kötetlen baráti beszélgetéseket, a családi, zsibongós, sokat-nevetős pillanatokat szeretik a legjobban.
Büszkék az otthonukra, Egerre. Tisztelik az Egri földet és Eger borkészítési hagyományait. Nagy örömmel készítik el a klasszikus egri borokat: Királyleánykát, Cabernet Sauvignont és Merlot, valamint a borvidék kiemelt cuvée borait, az Egri Bikavért és fehér párját az Egri Csillagot. A házasítás lehetőséget ad számukra, hogy az alapborok legelőnyösebb tulajdonságát felhasználva könnyed, illatos, zamatos borokat készítsenek, amelyeket vendégeik, vásárlóik leginkább kedvelnek.
Az Egri borvidék jellemző fajtáin túl kínálatukban megtalálható szinte az összes, hazánkban népszerű fajta, mint például az Irsai Olivér és a Chardonnay. Ez fontos számukra, mert így változatosságot, színt és szélesebb választási lehetőséget tudnak kínálni.