A Diamant nádcukrot (demerara) hagyományos eljárás útján cukornádból készítik. Ennek a cukorspecialitásnak a benne hagyott melasz kölcsönzi az aranybarna színét és a jellemző, összetéveszthetetlen ízét.
A Diamant nádcukor mint finomítatlan cukor kedvelt alapanyaga az egészségtudatos konyháknak, ahol sokoldalúan felhasználható: koktélokat és egzotikus ételeket ízesít meg aromájával. Süteményeket és desszerteket, müzliket és joghurtokat is gazdagíthatunk a Diamant nádcukorral.
Barna finomítatlan nádcukor
Átlagos tápértékek
100 g termékben:
Tárolási típus: Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 500g
Üzemeltető: World Performance Hungary Kft
1031.Budapest, Vizimolnár u.8.
Adószám: 24689241-2-41
+36 70 383 5264
12-22 óráig