Ár: 699 Ft
Sütemény- és tortakrémek állagának javításához, gyümölcskocsonyák, aszpikok készítéséhez.
Jellemzők
Tárolása: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus: Szobahőmérsékletű
Összetevők: Étkezési zselatin.
Használati utasítások: 6 lap zselatin 500-600 ml folyadékhoz elegendő.
Előkészítés:
A lapzselatint laponként hideg vízbe helyezzük (úgy, hogy azokat ellepje), 5 percig áztathuk, majd a vízből kiemelve óvatosan kinyomjuk.
Felhasználás:
Meleg desszert készítésénél az előkészített lapokat közvetlenül a meleg krémbe keverve oldjuk fel. Hideg desszert készítésénél az előkészített lapokat egy főzőedénybe tesszük, hozzáadunk kb. 4 evőkanál vizet, majd lassú tűzön, állandó keverés mellett feloldjuk (ne főzzük!). A zselatint langyosra hűtjük, végül apránként a hideg krémbe csurgatjuk.
Fontos:
A lapzselatin friss ananászhoz, kivihez, fügéhez és papayához nem használható. A zselatinnal készített krémeket, ill. aszpikokat szilárdulásig hűtőszekrényben tároljuk.
Tipp
A megdermedt zselatint melegítéssel ismét folyóssá tehetjük.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu
Üzemeltető: World Performance Hungary Kft
1031.Budapest, Vizimolnár u.8.
Adószám: 24689241-2-41
+36 70 383 5264
12-22 óráig