HÁZHOZ ABC

Házhoz megy az ABC

Tisztelt Vásárlóink!

A kialakult helyzet miatt a termékek áraira és szállítási határidejére garanciát nem tudunk vállalni. Sok termék esetében az ár és a szállítási határidő nagy mértékben növekedhet. Kérjük rendelését ennek tudatában adja le!

Főoldal > Háztartási, vegyi- és papíráru > Mosás > Folyékony mosószerek,

Ariel Sensitive folyékony mosószer 1,55L 31 mosásra

Márka: Ariel
Cikkszám:
CK-6055
Egységár: 3999,-Ft/db

Ár: 3 999 Ft

Kíméletes és finom összetételének köszönhetően az Ariel Sensitive folyékony mosószer ideális ruhatisztítási megoldás érzékeny bőrűek számára. Megőrzi az érzékeny bőrrel érintkező ruhák puha tapintását. A legkiválóbb eredmény érdekében helyezze a mosószert tartalmazó adagolókupakot a mosógép dobjába.

Ariel folyékony mosószer gél 1100ml – Sensitive
Mosógél babaruhákhozBőrgyógyászatilag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatjákSegít eltávolítani a bébiétel okozta foltokatAz Ariel Mosógél Baby ideális a babaruhák mosásához, hiszen kímélő formulája eltávolítja a makacs foltokat, ám nem okoz problémát az érzékeny bőr számára. Megőrzi a ruhák puha tapintását. Bőrgyógyászatilag tesztelt.A legkiválóbb eredmény érdekében helyezze a folyékony mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába.
Használati utasítás:
A mosóportól eltérően az Ariel folyékony mosószer már a mosás legelején munkához lát. A tökéletesen tisztára mosott ruhák érdekében öntsön folyékony mosószert közvetlenül a foltra, majd az előkezelő kupak segítségével dörzsölje át. Ezt követően helyezze a ruhákat a mosógépbe. A legkiválóbb eredmény érdekében helyezze a mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába.

Összetevők:
5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Szappan, Enzimek, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Illatanyagok.

Jellemzők:

Bőrgyógyászatilag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják

Gyengéd ölelés az érzékeny bőrnek

A puhaság ereje

Segít eltávolítani a makacs ételfoltokat

 

Kérdése van?

Üzemeltető: World Performance Hungary Kft
1031.Budapest, Vizimolnár u.8.
Adószám: 24689241-2-41


+36 70 383 5264
12-22 óráig


[email protected]

 

Partnereink