HÁZHOZ ABC

Házhoz megy az ABC

Tisztelt Vásárlóink!

A kialakult helyzet miatt a termékek áraira és szállítási határidejére garanciát nem tudunk vállalni. Sok termék esetében az ár és a szállítási határidő nagy mértékben növekedhet. Kérjük rendelését ennek tudatában adja le!

Főoldal > Alapvető élelmiszerek > Leveskockák, instant levesek

Lagris krumplipüré pehely pirított hagymával 130g

Márka: Podravka
Cikkszám:
CK-796
Egységár: 4149.-Ft/L

Ár: 549 Ft

A krumplipüré egy tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még ízesebbé tehetünk.

Krumplipüré pehely pirított hagymával. Laza keverék

A termék 3-4 adagra elegendő. 1 adag = 200 g krumplipüré az elkészítési javaslat alapján.

Összetevők: Burgonyapehely min. 88%, Sovány tejpor, Sült hagyma 2,5% (hagyma, növényi olaj, só), Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer: szulfitok (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i)

Nyomokban glutént és tojást is tartalmazhat.

Tápanyagok 100 g termékben:

Energia1521 kJ

358 kcal

Zsír0,8 g

amelyből telített zsírsavak0,4 g

Szénhidrát77 g

amelyből cukrok4,6 g

Fehérje11 g

Só0,20 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Recept a Lagris ajánlásával:

Sertésszelet mézes mártásban

Hozzávalók 4 személy részére:
130 g Lagris tejes krumplipürépor, 600 g sertésszelet, só, bors, olaj.
A szószhoz:
2 evőkanál méz, 4 evőkanál vörösbor.
A palacsintatésztához:
½ cukkini, só, fokhagyma, 1 tojás, 2-3 evőkanál liszt, friss petrezselyemzöld, olaj.
Körítésnek:
Bébi sárgarépa és spárga

Elkészítés:
Mossuk meg, majd töröljük szárazra a húst, és vágjuk nagyobb darabokra. A szeleteket sózzuk, borsozzuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük. A tepsit 180°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük, és 15 percig sütjük. Közben készítsük el a cukkinipalacsintát. A meghámozott cukkinit reszeljük le. Adjunk hozzá sót, fokhagymát, tojást, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldjét, és az így kapott tésztát jól keverjük ki. Felforrósított olajos serpenyőben, mindkét oldalát 3 percig sütve vékony palacsintákat készítsünk. Meleg helyen tároljuk. Ezután a csomagoláson található útmutató alapján készítsük el a krumplipürét. Amikor a hús megsült, vegyük ki a serpenyőből, és a pecsenyeléhez adjuk hozzá a mézet és a bort. Melegítsük fel, és hagyjuk, hogy a mártás jó alaposan összeérjen. Majd a húst a szósszal meglocsolva, a krumplipürével és a palacsintával együtt tálaljuk. Körítésnek bébi sárgarépát és spárgát is tehetünk mellé.

Elkészítési javaslat:
650 ml forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál vajat.
Amikor a vaj szétolvadt, adjuk hozzá a 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig.
Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk addig, míg a krémes állagát el nem éri.

Tárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom: max. 70%.

Gyártó címe

Podravka - Lagris a.s.
Dolní Lhota 39.
763 23
Cseh Köztársaság

Forgalmazó cím

Podravka-International Kft.
1143 Budapest
Ilka u. 34.





Kérdése van?

Üzemeltető: World Performance Hungary Kft
1031.Budapest, Vizimolnár u.8.
Adószám: 24689241-2-41


+36 70 383 5264
12-22 óráig


info@hazhozabc.hu

 

Partnereink